INVINGEM STRESUL 

Cine sunt eu si cu ce ma ocup?

Ofer cursuri de adaptare şi supravieţuire în jungla urbană. Doar pentru persoanele ambiţioase, hotărâte, curioase, deschise la experienţe noi, care îşi doresc succesul profesional, financiar, relaţional şi personal.

Însă mai mult decât ceea ce sunt din punct de vedere al profesiei, mai întâi de toate sunt OM; Şi sunt aici pentru tine, pentru a-ţi oferi ţie o altă PERSPECTIVĂ asupra vieţii, asupra modului în care tu funcţionezi, asupra potenţialului tău creativ, şi a modului în care acesta poate fi valorificat, optimizat, armonizat.
Ai datoria faţă de propria persoană să trăieşti la cote maxime, să foloseşti la maximum potenţialul tău nativ, aflat acum în stare LATENTĂ, şi valorificat în proprorţie de numai 3-4%.

 • Sunt LIFE COACH

  antrenor pentru viaţă. • Sunt CONSILIER şi TRAINER

  pentru dezvoltare personală – astfel, prin cursurile mele PERSONALIZATE, adaptate personalităţii tale, am ocazia să îţi ofer o colecţie de metode PRACTICE din psihologia aplicată, tehnici moderne de gestionare a stresului, de creştere a creativităţii, de accesare a stărilor de pace şi armonie interioară. Metode cunoscute, disponibile, însă adesea explicate de creatorii lor, savanţi de renume mondial, printr-o terminologie dificil de înţeles chiar şi de către medici. Permite-mi să îţi explic totul la un nivel clar înţelegere, într-un vocabular simplu, accesibil oricui. • Sunt PSIHOLOG

  pentru a putea să te ajut cu adevărat, am învăţat cum funcţionează mintea umană, care sunt „butoanele” cu ajutorul cărora poţi controla din interior emoţiile tale, sentimentele, stările prin care treci în fiecare moment, şi gândurile care curg incontinuu. • Sunt într-un proces de formare (continuă!) ca PSIHOTERAPEUT

  în psihoterapie integrativă - pentru a avea acces la subtilităţile sufletului uman, la metodele de transformare şi optimizare a capacităţilor de care dispui, şi pe care nu le foloseşti acum datorită blocajelor, limitelor, credinţelor şi prejudecăţilor nerealiste care ţi-au fost implementate de anturaj, familie, şefi, şcoală şi sistemul totalitar, autoritar în care au crescut părinţii tăi . • - Sunt AUTOR de cărţi motivaţionale.

  Unele disponibile online:
  GÂNDIREA POZITIVĂ – ghid cu metode practice pentru formarea unei gândiri corecte
  MIC GHID DE AUTOVINDECARE (şi) pentru pacientul oncologic
  FERICIRE LA PACHET
  HIPNOZA – ADEVĂRURI ŞI MITURI
  În curând: Mic ghid de supravieţuire în jungla urbană